I väntans tider

Gjorde något modigt och bytte plats. Dom har som sagt spärrat av typ allt så vi har inte så höga förväntningar men nu sitter vi åtminstonde på bästa möjliga ställe. Ingen kan se bättre vilket är en tröst :) vi sitter med en trevlig vän från Skåne som har bra koll på gästerna. Härligt är det. Johanna var nyligen på utflykt och stötte på Mary och Fredrik och lille Christian! Nu kom Hollands maxima ut med sin dotter och tog en sväng på gården. Såg nyligen frisören också med massa påsar på väg in i slottet. Är det verklighet detta :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är mycké nu; TV, svt play och så Er blogg naturligtvis!! Nu har vi sett er TV-debut - med den äran! Vi började morgonen med att lyssna på radion - Ring så spelar vi från Ockelbo och nu sitter vi klistrade framför TV:n. Just nu är det någon kock som spekulerar i vilka primörer som kommer att finnas med på bröllops-middagen. Enligt metrologen så blir det 95 % chans till uppehåll under eftermiddagen. Vädret uppdateras timme för timme. Vinka! Karin



Ps. Morgan sitter också klistrad. Han säger att det bara är fram till fotbollen börjar..... men det tror jag vad jag vill om.

2010-06-19 @ 12:22:25
URL: http://karinochmorgan.blogspot.se
Postat av: peder

jag följer med njut o ha det

2010-06-19 @ 13:29:36
Postat av: karin d

Vilken härlig överaskning när ni dök upp i direktsändning igårkväll! -och i repris sen!. Fantastiskt fokuserat jobbat och vilken utdelning !!(hörde att ni planerat detta ett år!). Tyckte dessutom att damen brevid er såg bekant ut och insåg att javisst - hon är ju donsöbo!

Ni överglänstes bara (knappt) av brudparet./Karin d

2010-06-19 @ 22:05:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0