Nu är det drömveckor

Hela julen ligger framför mig och allt kan bara få gå långsamt. Glöggen jäser, lite sent gjord iår men säg till om du vill ha en flarra så får du! Jag är inte överförtjust själv. Jag har också insett en sak. Här går jag omkring och tror att jag är ett julmonster och så har jag inte mer pynt än en stjärna. Jag måste alltså ge mig ut på jakt och köpa ett julkit, på en och samma gång. Dumt. Och tråkigt. Julgranspynt har jag massor trots att jag aldrig haft en gran. Det är konstig prioritering.
 
En till sak som är konstig är det jag såg häromdagen. Om jag åker 38 minuter med denna vagn så kommer jag till Synneröd. Förstår inte att jag missat det hela mitt liv.
 

November

Hej!
Nu har det nästan gått en hel termin till. Jag ska snart till vårdcentralen och jobba lite. Sen är det jul!
 
I helgen var jag i Stockholm. Det är väl konstigt med det där. In i tunnelbanan och lukta och så kommer minnena tillbaka som en boomerang. Hur man åkte, fram och tillbaka. Med ett månadskort trots att det aldrig kändes hemma. Det är så konstigt att tänka när jag är där på semester. Men onödigt att skriva om det också för jag kan inte sätta ord på det. Mer än att Stockholm aldrig kommer bli mer än en semesterstad. En väldigt fin sådan.
 
Jag fick biljetter till Jesus superstjärnan när jag fyllde år! Jag diggade hela tiden. Stampade med foten. Huvudet rörde sig åt höger när det svängde till extra. Och handen slog tufft mot benet. Som om jag känner igen bra musik när jag hör den. Så kändes det. Tänk om kyrkan kunde vara lite mer så. En Jesus i skinnbrallor som sjunger som en Gud känns lite mer atraktivt.

RSS 2.0