Styrkan på lösningen

Och så gjorde jag pass igår. Jag har tvivlat på att jag verkligen är 1,72 m lång som det står på passet. Jag mätte mig igen och visst var det ljug. Jag var väl i någon ålder där jag ville vara lång. Lång och smal javisst, då blir livet kul hörrni! Nu var jag 1,71. Ingen större skillnad men det kändes fint att säga sanningen.

Nu har jag varit på fem seriösa lägenhetsvisningar och sökt 555. Minst. Det går åt pepparn. Och snart ska jag vara ute härifrån. Jag borde stressa upp mig. Men alla säger åt mig att det löser sig. Så alla måste väl ha rätt. Jag undrar bara vem som ska lösa det åt mig om jag inte ska behöva slita av mig skägget innan det fastnar i brevlådan?

Kommentarer
Postat av: nita

"Det löser sig" är något som pappa alltid säger till mig och det har smittat av sig på mig lite, men det har alltid löst sig då han har sagt så. Kanske de menar att hittar du ingen lägenhet så får du väl bo hos någon annan ett tag. Tänkte du kan ju inte bo på gatan. :)

2012-05-09 @ 21:09:21
URL: http://zphoto.blogg.se/
Postat av: Bella Davis - MODELL BLOGG

Hallå där! gillar du att stå framför kameran? då tycker jag du ska anmäla dig i min modell tävling, läs mer om den här http://blogg.veckorevyn.com/belladavis/puss & kram - Bella :)

2012-05-09 @ 22:44:32
URL: http://blogg.veckorevyn.com/belladavis/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0