6 mars

Bröllop lördag, begravning idag. Huvudet får svårt att hänga med. Idag ska jag få träffa alla kussar, alla utom Gurra. Jag blir arg på det. Han som alltid var med ska plötsligt inte få vara det längre. Jag blir arg på alla sura och bittra människor som bara gnäller. Fast jag vill inte vara arg. För det finns ingen man kan vara arg på. Jesus, Moses? Jag vet inte! Jag blir frustrerad. Jag blir skakig och dan. För det är vidrigt och jag vet inte hur man accepterar sånthär. Jag har varit på tre begravningar. Och bara en var "nödvändig". Farmor var gammal och trött. Hon hade liksom gjort sitt. Man måste få göra sitt innan man ska säger hej och tack. Och Gustav hade så mycket kvar.

Jag har köpt nya skor till idag. Jag köpte nya kläder igår. För jag vill vara fin. Nu hittar jag inte kjolen. Och jag blir snart hämtad. Nu ramlade en tavla ner på golvet och glaset sprack. Och jag började gråta. Det kommer bli en instabil dag.

I september fick vi ses allihopa.

Kommentarer
Postat av: Frida

Tänker på dig idag! Det är ju typiskt att vi ska ha halva Sverige emellan oss, man känner ju sig otillräcklig liksom! Annars hade jag gett dig en stor kram.Och i ett liiitet, litet försök att muntra upp så kollade jag igenom min blogg för någon dag sedan och blev påmind om hur kul och fult vi hade det för ett år sedan, tiden går fort!!PUSShttp://frullaaan.blogg.se/images/2011/dscn8788_134910516.jpg

http://frullaaan.blogg.se/images/2011/dscn8787_134719497.jpg

http://frullaaan.blogg.se/images/2011/dscn8792_134719899.jpg2012-03-06 @ 15:15:07
URL: http://frullaaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0